Tijd voor wordpress logo klein

WordPress website voorbeelden

WordPress: een platform voor iedereen

Het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat WordPress tegenwoordig het grootse content management system (CMS) op het internet is. Het wordt niet alleen meer gebruikt door kleine ondernemers, ook de grote jongens kiezen tegenwoordig voor WordPress. 

Een paar van de grootste bedrijven ter wereld, zoals Facebook en Microsoft, gebruiken WordPress. De voornaamste redenen hiervoor zijn het gemak, de flexibiliteit en de goede performances. 

Je kunt gemakkelijk verschillende thema’s kiezen voor je website, daarnaast kun je ook diverse plug-ins installeren. Bovendien is WordPress een zeer krachtig platform, het is snel, kan goed data verwerken en het is ook nog eens gratis, de hosting en het domein zijn het enige dat je zelf nog moet kopen.

Website voorbeelen feature image page 02

Gerelateerde artikelen

Art Solution
Wil je een schilderij van jezelf of een dierbaar persoon laten schilderen? Dan ben je bij Art Solution helemaal op het juiste adres. Art Solution heeft meer dan 15 jaar ervaring...
MoST Dekens
De beste websites zijn websites die simpel en functioneel zijn. De nieuwe website van MoST Dekens is hier het perfecte voorbeeld van. Most Dekens is een webshop die...
Juizs
Juizs? Ja, daar ben je vast wel bekend mee. Lees hier hoe Juizs is uitgegroeid tot sapmagnaat in de Benelux. Dit inspirerende verhaal zal je kennis verreiken.
De Wijnschuur
Wil je weten hoe de perfecte WordPress-website eruit ziet? Dan is de website van De Wijnschuur het modelvoorbeeld voor iedere professionele developer.