Tijd voor wordpress logo klein

MoST Dekens

Datum: maart 16, 2022
Categorie: WordPress Website Voorbeelden

Samenvatting Artikel

De beste websites zijn websites die simpel en functioneel zijn. De nieuwe website van MoST Dekens is hier het perfecte voorbeeld van. Most Dekens is een webshop die gespecialiseerd is in warme dekens die van authentiek merino wol zijn gemaakt. 

Merino wol is een speciaal type wol dat super zacht is. Het is afkomstig van het merino schaap dat maar liefst vijf kilo wol per jaar kan produceren. Daarmee produceert hij veel meer wol dan andere schapen. MoST dekens laat van dit wol unieke dekens maken door een familiebedrijf in Mongolië. Om zoveel mogelijk mensen blij te maken met een zacht dekentje, was natuurlijk een goede website nodig waarmee veel mensen konden worden bereikt. 

WordPress met online marketing 

Veel bedrijven kiezen ervoor om hun webdevelopment en online marketing aan verschillende bedrijven uit te besteden. Naar onze mening is dat zeer inefficiënt, want de verschillende partijen zijn vaak niet goed op elkaar afgestemd wat leidt tot miscommunicaties. 

MoST Dekens was zich bewust van dit probleem en besloot alle werkzaamheden bij één partij neer te leggen. Digital Wizards voelde zich meteen geroepen en heeft samen met MoST een mooi resultaat neergezet. De creative developers en designers van Digital Wizards hebben een strakke WordPress webshop op maat gebouwd. 

In combinatie met Google Ads is de webshop enorm snel gegroeid. MoST Dekens heeft een ROI van 800% behaald en dat allemaal door de naadloze samenwerking tussen webdevelopment en Google ads. Met Google ads zijn verschillende advertentiecampagnes opgezet waarmee de dekens van MoST goed en hoog op in de Google zoekresultaten worden vertoond. 

Waarom MoST Dekens voor WordPress heeft gekozen 

Er zijn natuurlijk veel verschillende platforms waarmee een goede webshop kan worden gemaakt. WordPress blijft veruit het populairste platform omdat dit zoveel verschillende gemakken biedt. Dit zijn de belangrijkste redenen voor MoST Dekens om voor WordPress te kiezen:

  • Met WordPress kun je eenvoudig een webshop bouwen en beheren. Dat was natuurlijk super handig voor MoST Dekens die op een eenvoudige wijze haar wollen dekens online wilde promoten.
  • Iedereen kan WordPress gebruiken, je hoeft geen programmeur te zien om aanpassingen te maken. De gebruikersinterface is zeer vriendelijk. 
  • Je kunt verschillende plug-ins aan de website toevoegen die bijvoorbeeld beschermen tegen cyberaanvallen van buitenaf. 
  • Alles kan op maat worden gemaakt, zo kun je bijvoorbeeld je eigen scripts toevoegen om de website aan jouw wensen aan te passen. Dit is natuurlijk niet noodzakelijk. Je kunt ook vasthouden aan de standaard thema’s van WordPress.

De combinatie van effectieve WordPress development en goede online marketing hebben ervoor gezorgd dat MoST Dekens heel snel is gegroeid en nu een echt begrip is geworden.

Uitgelichte afbeelding
Most Dekens uitgelichte afbeelding 01
Recente blog artikelen
Nadelen van WordPress plug-ins
Wie met Wordpress werkt kan er niet omheen: plug-ins. Lees hier de nadelen, maar ook de voordelen van plug-ins.
Wat zijn backlinks?
Een backlink is een hyperlink die vanuit een externe website linkt naar jouw site en een bepaalde 'linkwaarde' meegeeft.
Art Solution
Wil je een schilderij van jezelf of een dierbaar persoon laten schilderen? Dan ben je bij Art Solution helemaal op het juiste adres. Art Solution heeft meer dan 15 jaar ervaring...