Tijd voor wordpress logo klein

Art Solution

Datum: mei 16, 2022
Categorie: WordPress Website Voorbeelden

Samenvatting Artikel

Wil je een schilderij van jezelf of een dierbaar persoon laten schilderen? Dan ben je bij Art Solution helemaal op het juiste adres. Art Solution heeft meer dan 15 jaar ervaring in het schilderen van de mooiste portretten. Het grote succes achter Art Solution is natuurlijk niet alleen het professionele team aan getalenteerde schilders, maar de strakke website, effectieve SEA en doeltreffende SEO hebben ook een belangrijke rol. 

In dit artikel lees je hoe de naadloze combinatie van een goede WordPress website, SEA en SEO, Art Solution zo succesvol hebben gemaakt. Wellicht kun je hieruit inspiratie opdoen voor jouw bedrijf.

Maatwerk website

Art Solution schildert portretten van mensen, dieren en landschappen. Elk portret is dus maatwerk en helemaal afgestemd op de wensen van de klant. Dit moet natuurlijk op de website worden gereflecteerd. De schilderijen moeten goed worden uitgelicht waarbij er geen kwaliteit en laadsnelheid verloren gaat. 

Het was voor Art Solution dan ook een logische stap om een WordPress website te laten maken. Eerst gingen beide partijen om de tafel om de wensen van Art Solution in kaart te brengen. Vervolgens heeft Digital Wizards een strategie uitgedacht om een maatwerk website neer te zetten. En het resultaat mag er zijn. Art Solution heeft een mooie website waar iedereen terecht kan die een portret wil laten schilderen.

Waarom Art Solution koos voor WordPress

Voor Art Solution is het belangrijk om foto’s van hoge kwaliteit te kunnen presenteren, dit laat namelijk aan potentiële klanten zien dat Art Solution kwaliteit levert. Hieronder staan een aantal van de belangrijkste voordelen van WordPress voor Art Solution:

  • Met WordPress kun je afbeeldingen met een kleine bestandsgrootte uploaden zonder veel kwaliteit te verliezen. Op deze manier laadt je website snel en heb je haarscherpe afbeeldingen. 
  • WordPress heeft verschillende plug-ins die je website beveiligen tegen aanvallen van buitenaf. Dit zijn plug-ins die belangrijk zijn in een wereld waarin cybercriminaliteit een groot probleem aan het worden is. 
  • Het gebruik van WordPress is eenvoudig. Je hebt in principe geen kennis van coderen meer nodig om een website te bouwen, al is het natuurlijk wel mogelijk om aangepaste codes toe te voegen. Iedereen kan dus gemakkelijk WordPress gebruiken.

Uiteraard heeft WordPress nog ontelbaar veel voordelen. Voor Art Solution was WordPress de ideale keuze.

Het succes achter Art Solution

Naast de strakke WordPress website heeft Art Solution ook geïnvesteerd in haar SEA en SEO. De effectieve SEA heeft er voor gezorgd dat er aantrekkelijke advertenties op Google werden vertoond waardoor het aantal klanten flink is gegroeid. Ook organisch wordt de website goed gevonden dankzij de uitstekende optimalisatie van de SEO-structuur. 

Door de website in WordPress heeft Art Solution behoorlijke stappen gemaakt en is de onderneming nog steeds aan het groeien.

Uitgelichte afbeelding
Art solution uitgelichte afbeelding 01
Recente blog artikelen
Nadelen van WordPress plug-ins
Wie met Wordpress werkt kan er niet omheen: plug-ins. Lees hier de nadelen, maar ook de voordelen van plug-ins.
Wat zijn backlinks?
Een backlink is een hyperlink die vanuit een externe website linkt naar jouw site en een bepaalde 'linkwaarde' meegeeft.
MoST Dekens
De beste websites zijn websites die simpel en functioneel zijn. De nieuwe website van MoST Dekens is hier het perfecte voorbeeld van. Most Dekens is een webshop die...