Tijd voor wordpress logo klein

Juizs

Datum: januari 27, 2022
Categorie: WordPress Website Voorbeelden

Samenvatting Artikel

Wie wel eens een detox sapkuur heeft geprobeerd, zal vast weleens gehoord hebben van Juizs. Dit is één van de grootste sapproducenten van Nederland en is een echt begrip binnen de Benelux. Een groot deel van dit succes is toe te wijden aan de fantastische WordPress-webshop van Juizs.

In dit artikel lees je hoe Juizs zo succesvol is geworden. Wellicht kun je hieruit inspiratie opdoen voor je eigen onderneming en net zulke goede resultaten boeken.

Een website vanaf scratch

Vanaf het begin was het doel van Juizs heel duidelijk: zoveel mogelijk mensen helpen om gezonder te leven. De resterende vraag was alleen hoe een zo breed mogelijk publiek snel kon worden bereikt. Gelukkig wist Digital Wizards, online marketingbureau gevestigd in Amstelveen, hier wel raad mee.

Als eerste werden de doelen en wensen van Juizs besproken. Het bleek om een zeer uitdagende maar ambitieuze klus te gaan. Onderdeel van het plan was een webshop bouwen waarin de verschillende sappen kunnen worden verkocht. Uiteraard was het dan ook een logische stap om voor een WordPress-website te kiezen.

Waarom Juizs koos voor WordPress

Juizs was op zoek naar een platform waarop haar producten makkelijk konden worden verkocht en gepromoot. Er zijn veel verschillende platforms die zulke diensten aanbieden, maar WordPress is veruit het populairst en effectiefst. Hieronder staan een aantal van de voordelen voor Juizs:

  • Met WordPress kun je makkelijk e-commerce integreren, je kunt dus makkelijk al je producten online promoten en je assortiment uitlichten.
  • Juizs vindt het belangrijk om veel animaties en plaatjes te gebruiken zodat de consument weet wat hij in huis haalt. WordPress biedt veel ruimte om dit te implementeren.
  • De site moet dagelijks veel verkeer kunnen verwerken en snel zijn, met de maatwerk WordPress webshop is het mogelijk om dit te realiseren.

Bovendien heeft WordPress nog veel meer voordelen. Zo is het ook mogelijk om je eigen scripts te schrijven. Het platform is dus niet alleen bedoeld voor mensen die een simpele website willen, ook de professionele developer kan zijn creativiteit uiten met WordPress.

Hoe Juizs zo succesvol werd?

Uiteraard kwam de razendsnelle groei van Juizs niet vanzelf. In het begin was er nog wat moeite, maar dit komt ook doordat Google de tijd nodig heeft om de website te indexeren. Daarna begon het verkeer via SEO te lopen. Dit kwam mede door de blogartikelen die op de website zijn geplaatst, wat veel organisch verkeer aantrekt.

Ook via de advertenties werd veel verkeer gegenereerd. Digital Wizards heeft effectieve en doeltreffende campagnes opgezet waardoor Juizs snel in heel Nederland bekend werd.

Juizs zal nog wel even door blijven groeien en zal wellicht uitbreiden naar andere landen. Kijk snel op de website van Juizs om te ontdekken wat een detox sapkuur voor jou kan betekenen.

Uitgelichte afbeelding
Juizs uitgelichte afbeelding 02
Recente blog artikelen
Nadelen van WordPress plug-ins
Wie met Wordpress werkt kan er niet omheen: plug-ins. Lees hier de nadelen, maar ook de voordelen van plug-ins.
Wat zijn backlinks?
Een backlink is een hyperlink die vanuit een externe website linkt naar jouw site en een bepaalde 'linkwaarde' meegeeft.
Art Solution
Wil je een schilderij van jezelf of een dierbaar persoon laten schilderen? Dan ben je bij Art Solution helemaal op het juiste adres. Art Solution heeft meer dan 15 jaar ervaring...