Tijd voor wordpress logo klein

10 beste (WordPress) hosting partijen

Datum: januari 24, 2022
Categorie: WordPress Tips

Samenvatting Artikel

Wanneer we het over hosting of webhosting hebben, dan bedoelen we daarmee een stukje ruimte op een server dat je huurt om je website of webshop op te slaan en mee te tonen. Een dergelijke server kun je zien als computer die dag en nacht verbonden is om onder meer jouw website altijd goed te tonen. Daarom is het gebruikelijk dat je voor hosting geld moet betalen.

Er zijn talrijke partijen die services op het gebied van hosting aanbieden. Om je het kiezen voor een bepaalde partij makkelijker te maken sommen we hieronder tien (WordPress) hosting partijen voor je op.

1. YourHosting

YourHosting is een hosting provider van Nederlandse komaf. Dit is een betrouwbare partij voor zowel particuliere als zakelijke websites. YourHosting blinkt vooral uit als het draait om de gunstige verhouding tussen uptime en downtime. Daarnaast biedt deze partij een gebruiksvriendelijk control panel en een geruststellende tevredenheidsgarantie.

2. SiteGround

SiteGround is eveneens een provider met een enorm goede reputatie. Dit komt in dit geval door de geboden veiligheid. Op dit vlak presteert namelijk vermoedelijk niemand beter dan SiteGround. Verder biedt SiteGround een uitstekende support, maakt het regelmatig back-ups en levert het zeer gebruiksvriendelijke tools.

3. Hostnet

Net als YourHosting is Hostnet een belangrijke speler op de Nederlandse markt. Hostnet is een partij die over de gehele linie zeer goede prestaties levert. Zo biedt Hostnet stabiel presterende en snel ladende websites, een goede support en pakketten met flexibele looptijden.

4. Vimexx

Wie het liefst wenst te besparen op hostingkosten zou met de hostingpartij Vimexx een logische keuze maken. Deze nog vrij nieuwe Nederlandse partij biedt zijn diensten namelijk tegen relatief gunstige prijzen. Dit terwijl Vimexx je site snel laat laden en een zeer gedegen klantenservice biedt.

5. Hostinger

Waar we tot nu toe vooral Nederlandse partijen uit hebben gelicht, daar geldt Hostinger als een van de grootste hosting providers wereldwijd. Met Hostinger zou je dan ook een veilige keuze maken, te meer omdat Hostinger bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zijn zeer goede en flexibele klantenservice.

6. Antagonist

Een hosting provider die in dit overzicht ook niet mag ontbreken is Antagonist. Deze Nederlandse provider bestaat al betrekkelijk lang en staat garant voor stabiele prestaties en onbeperkte uitwisselingen van data. Daarnaast staat Antagonist een combinatie voor van shared hosting en VPS. 

7. KeurigOnline

Op het gebied van uptime levert KeurigOnline net als YourHosting nagenoeg perfecte prestaties. Deze Nederlandse organisatie biedt verder verschillende soorten webhosting en extra services ten aanzien van VPS en domeinnamen.

8. Mijn.Host

Volgens ingewijden biedt Mijn.Host uiteindelijk misschien wel de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wat dit betreft kan Mijn.Host dus zeker wedijveren met het beroemde Hostinger. Gunstig aan Mijn.Host is verder de constant goede prestaties, de maandelijkse opzegbaarheid, de flexibele looptijden en de optimalisaties die (in WordPress) automatisch worden doorgevoerd.

9. TransIP

TransIP is een hosting provider met een breed aanbod. Je kunt er namelijk terecht voor onder meer domeinregistratie, hosting, VPS, opslag en aanvullende software. Naast deze veelzijdigheid wordt TransIP bewierookt om zijn hostingpakketten met een maandelijks karakter en natuurlijk om het onbeperkte dataverkeer.

10. bHosted

Tenslotte willen we hier de provider bHosted in het kort uitlichten. Dit is een ideale partij als je meerdere websites wilt hosten via één pakket. Dit wordt door bHosted immers tegen gunstige tarieven aangeboden. bHosted is verder een goede partij als het gaat om uptime, back-ups en aanvullende functies.

Uitgelichte afbeelding
Hosting partijen uitgelichte afbeelding 01
Recente blog artikelen
Nadelen van WordPress plug-ins
Wie met Wordpress werkt kan er niet omheen: plug-ins. Lees hier de nadelen, maar ook de voordelen van plug-ins.
Wat zijn backlinks?
Een backlink is een hyperlink die vanuit een externe website linkt naar jouw site en een bepaalde 'linkwaarde' meegeeft.
Art Solution
Wil je een schilderij van jezelf of een dierbaar persoon laten schilderen? Dan ben je bij Art Solution helemaal op het juiste adres. Art Solution heeft meer dan 15 jaar ervaring...